Thuiskomen bij jezelf en jezelf terugvinden, dat waren de eerste woorden die bij mij aan de start van een eigen business naar boven kwamen. Niks is zo fijn als echt lekker in je vel zitten, het gevoel dat de wind in je rug zit, dat je leeft op jouw voorwaarden en jouw kwaliteiten en potentie volledig benut. 

Lekkerder in mijn vel zitten, daar is deze hele reis begonnen voor mij. Uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een leven ‘on my terms’. Ik ben diep van binnen gaan voelen wat ik nou echt wilde in het leven, waar werd ik nou echt gelukkig van? Uiteindelijk zijn daar een paar kernwaarden uitgekomen waar ik vandaag de dag nog steeds naar leef:

01

Authenticiteit

Betekent voor mij trouw zijn aan mijn innerlijk weten en morele principes. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens, emoties en handelen. Ik leef mijn leven op mijn voorwaarden

02

Bewustwording

Betekent voor mij bewust ZIJN. Ik erken en herken mijn gevoelens, emoties en gedragingen. Zo binnen, zo buiten.

03

Vertrouwen

Betekent voor mij loslaten. Het loslaten van controle, oude gewoontes, patronen en overgeven aan wat is. Wanneer je in vertrouwen loslaat creëer je ruimte. Let life unfold in front of you.

Een leven ‘on your terms’
dat gun ik jou ook!

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen om weer in hun kracht te komen om zo lichter en bewuster in het leven te staan. Ik geloof dat jij perfect bent zoals je bent en dat je niets hoeft te bewijzen om goed genoeg te zijn. Want dat ben je al. Wanneer jij dit zelf ook weer écht gaat geloven dan kunnen er magische dingen gebeuren. Deuren gaan voor je open en alles voelt een stuk lichter, je kunt dan alles realiseren wat jij maar wilt. Door weer zicht te krijgen op jouw kwaliteiten en volle potentieel kun je veel meer gaan leven op jouw voorwaarden. Een leven leiden waar jij de regie over hebt, echt leven in plaats van geleefd worden.

Ben jij nieuwsgierig geworden of voel je al een grote JA?!
Plan dan jouw kennismakingsgesprek met mij in.

Kennismaking

Wat doe ik?

Ik coach en begeleid jou op weg naar meer bewustwording, vertrouwen en een authentieker leven. We nemen jouw dagelijkse patronen, gedachten en emotionele processen onder de loep. Er zijn zoveel interne en externe factoren die invloed hebben op jouw leven en geluk. Ik wil samen met jou gaan kijken welke factoren jou in de weg staan om de beste versie van jezelf te worden. Dit houdt in dat je jezelf opnieuw gaat leren kennen maar ook accepteren. We zoomen in op jouw proces en op wat jij écht nodig hebt om daar te komen waar je wilt zijn.

Herkenbaar?

➛ Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet vooruit komt?
➛ Heb je moeite met je gezonde grenzen aan te geven?
➛ Ben je jezelf kwijtgeraakt in alle rollen die je moet vervullen in het dagelijks leven?
➛ Voel je je regelmatig onzeker en sta je niet geheel achter jouw keuzes?
➛ Kan je moeilijk voor jezelf kiezen en ben je een pleaser?
➛ Voel je je vaak gejaagd en kan je moeilijk rust nemen?
➛ Mis je de balans in jouw privé en werk leven?

Ben jij er klaar voor om volledig voor jezelf te kiezen?

I'm ready!