Ik bouw graag een duurzame coach relatie op waarin vertrouwen en veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarvoor vind ik het belangrijk dat we een goede match zijn voordat we beginnen aan een coachingstraject. Naast dat het een goede match moet zijn vraag ik om een zekere affiniteit met een gezonde leefstijl, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn trajecten zijn niet geschikt wanneer je zelf niet jouw verantwoordelijkheid neemt. Jij moet ook echt willen groeien en zelf durven aan te geven wat je nodig hebt om te groeien. Om jouw leefstijl en belevingswereld te kunnen veranderen heb je namelijk een aantal dingen nodig zoals (zelf)kennis, intrinsieke motivatie en doorzettingsvermogen. Groei gaat niet vanzelf. Je gaat dingen doen die je wellicht nog nooit gedaan hebt, je gaat breken met oude gewoontes en je wordt je bewust van patronen die je in de weg zitten. Hier moet je wel echt voor open willen staan. Sta je hier voor open en ben je er klaar voor om het heft in eigen handen te nemen? Dan nodig ik je uit om een kennismakingsgespek in te plannen.

Let’s start this journey together!

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Vul het formulier in of stuur een mailtje naar info@homecomingcoaching.nl. 

FAQ

Is het haalbaar om dit traject te volgen naast een drukke baan?

Het is zeker haalbaar om het traject te volgen naar jouw drukke baan. Tussen de sessies zitten meestal 2 tot maximaal 3 weken. De tijd die tussen de sessies zit is nodig om eventuele veranderingen of inzichten te implementeren in het dagelijks leven. Neem ook eens je prioriteiten onder de loep. Wat zou je eventueel kunnen laten om je verder te verdiepen in jouw persoonlijke ontwikkeling en het investeren in jouw droomleven? Denk aan bijvoorbeeld een slechte film op Netflix van 1,5u… Wat als we jouw gezondheid op mentaal, sociaal, spiritueel, emotioneel gebied eens als nummer 1 prioriteit stellen. Hoe meer je daar in investeert hoe meer het invloed zal hebben in jouw dagelijks leven op alle vlakken.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waarom duurt het programma minimaal 3 maanden?

Het programma duurt minimaal 3 maanden omdat de wetenschap heeft uitgewezen dat nieuwe gewoontes en patronen minimaal 100 dagen de tijd nodig hebben om te implementeren in ons brein en gedrag. Ik geloof niet in quick fixes. Verandering en groei hebben tijd nodig.

Wat is het verschil tussen de pakketten van Your Radiant Life?

Het verschil zit ‘m voornamelijk in het aantal 1:1 sessies die je met mij hebt. Bij het eerste pakket neem je 6 sessies af, het tweede pakket neem je 8 sessies af. Tevens ligt de focus bij pakket nummer 2 op nog meer verdieping waar bij pakket 1 voornamelijk de focus ligt op bewustwording. Pakket nummer 2 haalt je nog meer uit die comfort zone zodat jij nog bewuster en lichter jouw leven op jouw voorwaarden kan gaan leiden. De inhoud van de pakketten vind je terug bij het aanbod.

Hoelang duurt een sessie?

Elke 1:1 sessie met mij duurt maximaal 90 minuten.

Is het 1:1 programma iets voor mij als ik beginnend ben in zelfontwikkeling en spiritualiteit?

Het 1:1 programma is zeker geschikt als je beginnend bent in zelfontwikkeling en spiritualiteit. Het belangrijkste is dat je jezelf open kan stellen voor de thema’s die zich aandienen tijdens het 1:1 programma en voor verandering. De ervaring leert mij dat je niet meer dezelfde persoon bent aan het einde van het traject en dat is precies wat we willen bereiken.

kan ik pakket 1 & 2 uitbreiden indien nodig?

Pakket 1 is zeker uit te breiden naar pakket 2, ook wanneer het traject al loopt. Pakket 2 is indien nodig uit te breiden met extra sessies. Uitbreiding binnen de pakketten is altijd in overleg.

Zijn enkele sessies (1/2) ook mogelijk?

Ik geloof niet in de quick fix van een enkele sessie. Als je een duurzame transformatie aan wilt gaan en op zoek bent naar verandering zal ik beginnen met pakket 1. Pakket 2 is voor de die hards onder ons die én een duurzame transformatie willen aangaan met veel verandering én op zoek zijn naar verdieping binnen zelf bepaalde gebieden in hun leven. Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen waarin we kennis maken en jouw hulpvraag wat verder uitdiepen. Er zit wel een ‘Holistisch Coachen op maat’ pakket aan te komen. Mocht je hier al extra informatie over willen hebben kan je contact met mij opnemen via het contactformulier!