Hoe gaan wij samen aan het werk

Als therapeut vind ik verbinding en het creëren van een veilige en vertrouwde setting twee belangrijke voorwaarden voor onze samenwerking. We beginnen daarom met een gratis oriëntatiegesprek, zodat we samen kunnen kijken naar jouw wensen en onze wederzijdse verwachtingen. Wanneer er een klik is gaan we samen aan de slag.

Ik werk vanuit een holistische visie. We richten ons op het integreren en in balans brengen van jouw lichamelijke, emotionele, mentale, sociale en spirituele (zingeving) facetten. Deze facetten beïnvloeden elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kijk dus naar het gehele plaatje maar jij bepaalt zelf waar je aan wilt werken.

Middels spiegelen, empathisch confronteren, diverse interventies en praktische handvatten realiseren wij een duurzame transformatie en/of verandering. Ik maak daarbij gebruik van diverse therapeutische en lichaamsgerichte technieken die voor jou van toepassing zijn en voor jouw situatie het beste werken.

Voorbeelden van in te zetten technieken en methodes zijn NLP, MBT, Breathwork, meditatie & ontspanningsoefeningen, lichaamsgerichte oefeningen, Mindfulness, positieve psychologie, persoonlijk leiderschap en Focusing (psychotherapie).

Aan het begin van elke sessie checken we in waar je nu staat in jouw proces en hoe je er bij zit.

Je kunt sessies van 60 minuten en 90 minuten boeken. 

Ben jij benieuwd wat ik voor jou als therapeut kan betekenen?

Herken jij jezelf in het volgende:

Je voelt dat je vastloopt in je werk of privéleven en je weet niet hoe je eruit moet komen

Je voelt je vaak gejaagd en kan moeilijk ontspannen

Je vindt het moeilijk om te voelen wat er in je lichaam gebeurt, je zou de verbinding graag willen herstellen

Je hebt moeite met nee zeggen en vind het moeilijk om je grenzen aan te geven

Je bent jezelf kwijtgeraakt in alle rollen die je moet vervullen in het dagelijks leven

Je zit regelmatig niet lekker in je vel en weet niet goed waar het door komt, dit maakt je onzeker

Je weet niet hoe je de balans tussen je werk en je privéleven moet beheren

Je piekert veel, gedachten blijven zich maar herhalen

Je doet niet wat je echt zou willen doen waardoor je onrust en motivatieproblemen ervaart, je weet dat er meer in je zit maar weet niet hoe je het eruit moet halen

Je voelt je angstig, onzeker of gespannen en ervaart onverklaarde lichamelijke klachten

Je zit tegen het randje van een burn-out aan.

Wat je kan verwachten aan het einde van een traject met mij

Aan het einde van een traject met mij heb jij de juiste praktische handvatten en tools om jezelf te helpen ontspannen en begrenzen. In de drukke maatschappij waar we in leven lopen we onszelf snel voorbij, bij mij kom je op adem en zorgen we er samen voor dat je weer rust in je hoofd ervaart en kracht in je lijf. Dat je je weer energiek voelt, gezonde grenzen kan aangeven en rust kan nemen wanneer dit nodig is (en de momenten herkennen wanneer je ze nodig hebt). Hierdoor ervaar je balans in je privé en werkende leven. Ben je op zoek naar een praktisch werkende therapeut die naast het werken op mentaal niveau bewust aandacht geeft aan het lichaam en andere menselijke aspecten? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik heb 1 op 1 sessies met Juliette mogen beleven, wat ik als zeer positief heb ervaren. Het heeft mij super veel waardevolle inzichten gegeven over mezelf en tools gegeven die ik nodig had. Juliette is een hele warme en lieve coach! Je hebt direct een vertrouwd gevoel en ze denkt in alle opzichten met je mee. Ik raad haar echt aan voor coaching sessies! De ceremonies heb ik tot op heden nog niet gedaan, maar zal niet lang duren voordat ik me hier een keer voor inschrijf 🙂 Dankjewel Juliette voor alles ❤️

- Chrissy

Juliette is een hele fijne coach. Ik ervaar haar als laagdrempelig en oprecht. Je voelt je op je gemak en veilig. Hierdoor blijkt het makkelijk om te delen en de diepte in te gaan. Altijd als ik van haar vandaan kom ervaar ik positieve energie en heb ik weer inzichten verkregen. Ze geeft ook praktische handvatten mee die je direct kan toepassen. Ik zou iedereen die bezig is met haar persoonlijke ontwikkeling/bewustwordingsproces Juliette aanbevelen. Met haar begeleiding durf je op een ontspannen manier je patronen te doorbreken en je processen aan te gaan.

- Rachel

Wauw wat een bijzonder traject is dit geweest. 8 sessies vol inzichten, helderheid, praktische tools, verandering en professionele begeleiding. Juliette heeft mij wakker geschud en mijn ogen geopend. Ik heb afscheid genomen van beperkende overtuigingen en heb inzicht gekregen in mijn eigen overlevingsstrategie. Nu kijk ik vooruit en voel ik dat ik op het juiste pad zit. Juliette, ontzettend bedankt voor jouw kundige begeleiding en intuïtieve vragen. Bijzonder om te voelen dat iemand je echt ziet en hoort. 

- Annelies

Via jouw werkgever
Veel bedrijven hebben een persoonsgebonden budget voor opleidingskosten, persoonlijke ontwikkeling en ziektepreventie. Informeer bij jouw werkgever of therapie & coaching hieronder valt, waarschijnlijk wel. Mocht dit mogelijk zijn dan kun je jouw traject declareren bij jouw werkgever. Therapie en coachgesprekken zijn altijd vertrouwelijk. Zelfs als je werkgever betaald. 

Ga de mogelijkheden na bij de HR manager, je directeur of leidinggevende. Je kan hier ook recht op hebben vanuit je CAO. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen. 

Voor bedrijven/werkgevers hanteer ik andere tarieven en voorwaarden. Voor meer informatie neem dan contact met mij op via het contactformulier. 

Zorgverzekering
Coaching behoort helaas (nog) niet tot het basis pakket en wordt doorgaans niet vergoed door ziektekostenverzekeraars. Afhankelijk van jouw polis kan het zijn dat deze kosten worden vergoedt (gedeeltelijk) als je aanvullend verzekerd bent. Informeer bij jouw ziektekostenverzekeraar naar de mogelijkheden.